top of page

Mijn Missie / Mijn Quest

Waarom doe ik wat ik doe?Iedereen heeft een uitlaatklep nodig. Op dit moment is dit voor mij tekenen.


Ik ben altijd heel onzeker geweest en voelde me als tiener en jong volwassene vooral onzichtbaar. Ik was vrij introvert en durfde mijn stem niet te laten horen. Zelfs nu heb ik zo af en toe nog eens zo’n momentje … but hey, that’s okay. I can handle it now! 😏 👊


Mijn onzekerheden ondermijnden vroeger mijn mogelijkheden en mijn functioneren. Gelukkig ontdekte ik door in verbinding te gaan met mezelf en vooral met anderen, dat het ok is om jezelf te zijn.

Sterker nog: ‘kwetsbaarheden’ maken je juist heel krachtig. Ze kunnen zelfs je superkracht worden!


Waar ik vroeger mijn hoogsensitieve persoonlijkheid vervloekte en dit echt als een ‘major flaw’ in mijn systeem beschouwde, is dit nu één van mijn sterkste kwaliteiten die ik dagelijks omarm en bewust kan inzetten om anderen te helpen. Zo werk ik overdag met jongeren en maak ik er mijn missie van om talenten en krachten te spotten en onzekerheden te bestrijden. En dat begint al bij iets kleins … Gewoon elke dag al eens een complimentje geven aan iemand, doet wonderen! Try it!


's Avonds en in het weekend probeer ik via een andere wereld mensen te bereiken: een visuele wereld vol 'weirdness', whimsy creatures en verhalen, positieve mind boosters en wat Pixie-attitude.


Daarom zie je ook in mijn illustraties ‘kleine twists’ die verwijzen naar kwetsbaarheid, gecombineerd met krachtige, symbolische elementen. Ik hou ervan om alles te overgieten met een fantasierijk sausje, inspirerende en motiverende storytelling en herkenbaarheid.


Ik ben dan ook heel dankbaar voor alle uitdagingen en mensen die op mijn pad zijn gekomen (en er nog steeds zijn - yes, I mean you! 😆 ), omdat ze mij hebben geïnspireerd om niet op te geven en te blijven geloven in mezelf. So thank you!


En nu wil ik anderen helpen ontsnappen uit hun grijzige, dompige cocons door hen onder te dompelen in mijn eigen ‘PixieMind’-set: een ‘universum’ waar fantasie en authenticiteit jou willen aanmoedigen om lekker jezelf te zijn en te genieten van je eigen ‘quirkiness’.


It’s ok to be different!


Dus …


Join this fellowship of whimsy creatures,
Embrace your quirkiness,
And show the world what’s on your PixieMind!


“Be Quirky, Be true,

Be wonderful, Be You”Luv y'all!


x An x0 opmerkingen

Comments


bottom of page